Een cheque ter waarde van €1.000,- voor KiKa!

Trots heeft CheckYourSafety een cheque ter waarde van €1.000,- kunnen overhandigen aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) door de verkoop van de KiKa Verbandkoffer. We willen alle KiKa Verbandkofferbezitters hiervoor bedanken!

Maar het kan nooit genoeg zijn. Kijk daarom je huidige verbandkoffer eens na of deze verlopen of incompleet is. Helemaal geen verbandkoffer aanwezig? Steun ook de strijd tegen kinderkanker en bestel nu je nieuwe module KiKa verbandkoffer.

Ideale maatschappelijke match Safe-iD en KiKa

Alsof het een kerstcadeau betreft, kunnen Safe-ID en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) bekend maken dat zij de handen ineen slaan in de strijd tegen kinderkanker.

Twee mede-eigenaren van Safe-iD spannen zich al jaren in als marathonlopers, ambassadeur en sponsor en zijn daarom bijzonder trots dat ook hun nieuwe bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid kwijt kan bij KiKa.

Ook KiKa is verheugd, zij hebben namelijk niet alleen een sponsor erbij, maar vooral ook een team van mensen dat zich actief bezighoudt met het vragen van aandacht en donaties voor het goede doel. “Safe-iD draagt niet alleen in financiële zin bij aan onze doelstellingen, maar ook in persoonlijke. De Safe-iD lopers zullen bijvoorbeeld marathons blijven lopen, KiKa uitdragen bij hun zakelijke activiteiten en ook nog toegevoegde waarde bieden aan onze deelnemers” zegt Marijke Roskam desgevraagd.

Paul van Safe-iD vult graag aan: “natuurlijk is het voor ons fijn om zichtbaar te zijn in het netwerk van KiKa, maar belangrijker is dat wij producten en diensten verlenen die maatschappelijk ook van belang zijn. Daarom spreken we graag van de ideale maatschappelijke match”.